Goodreads, la xarxa social dels deborallibres

 

 

Ningú pot negar les infinites possibilitats que ofereixen tant internet com les xarxes socials. Per això, avui m’agradaria presentar-vos Goodreads, una comunitat de lectors on posar en comú preferències, valorar llibres i, fins i tot, posar a prova la nostra voracitat lectora.

Per començar a navegar en el seu univers només us heu de registrar (és gratuït). A partir d’aquí, podeu anar afegint al vostre perfil tots els llibres que heu llegit, aquells que voleu llegir, puntuar-los, escriure comentaris o recomanacions, etc. Depenent dels llibres que aneu recopilant, la web us anirà recomanant d’altres que, per similitud, us podrien interessar. Així que com més llibres introduiu, més sabrà de vosaltres i millors seran les seves recomanacions.

Un dels contres de la web és que només està disponible en anglès, però tot i així també hi podeu trobar títols en català i castellà, i si no trobeu el llibre que busqueu podeu afegir-lo vosaltres mateixos, introduint la informació tècnica, imatge de portada i aquells comentaris que creieu oportuns.

Una curiositat, però que de ben segur us fa gràcia, és el seu Repte Goodreads. En ell podeu posar-vos una fita de llibres per llegir abans d’acabar aquest 2012 i veure si la podeu encalçar! A mida que aneu afegint llibres, la web us anirà informant dels llibres que us falten per arribar i del percentatge que heu llegit fins el moment.

En entrades posteriors anirem comentant i comparant altres iniciatives similars, especialment les que han anat sorgint al nostre país.

Fins la propera!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s