7a edició del Premi L’H Confidencial

El darrer mes de setembre es va tancar el termini de presentació d’originals al Premi L’H Confidencial que organitzen de forma conjunta l’Ajuntament de L’Hospitalet, l’Editorial Roca i la Biblioteca La Bòbila.

Aquesta és la setena edició d’aquest premi internacional de novel·la negra que enguany compta amb quasi 80 candidats per guanyar els 12.000 euros del premi i la publicació de l’obra.

La majoria dels manuscrits són en llengua castellana (75) i una minoria s’ha decidit pel català (3). Així mateix, segons fonts municipals, hi ha un nombre significatiu de participants estrangers, tot i que la gran majoria provenen de tot arreu de l’Estat espanyol.

El jurat emetrà el seu veredicte durant el mes de gener de 2013. L’obra es presenta el 16 de març en un acte públic que tindrà lloc a la biblioteca de La Bòbila.

Els guanyadors de les edicions anteriors són: La llamada de un extraño, de Rafael Alcalde (Espanya-2012); Las niñas perdidas, de Cristina Fallarás (Espanya-2011); Caminos cruzados, d’Erlantz Gamboa (Espanya-2010); El baile ha terminado, de Julián Ibáñez (Espanya-2009); Retrato de familia con muerta, de Raúl Argemí (Argentina-2008), i  Ley garrote, de Joaquín Guerrero-Casasola (Mèxic-2007).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s