Bromera sorteja un exemplar signat de ‘Play’

Per a tots aquells qui estigueu interessats, l’editorial Bromera sorteja un exemplar signat de l’última novel·la de l’escriptor i periodista Javier Ruescas, Play. Teniu temps per participar fins el proper 12 de novembre. Només heu de deixar un comentari al bloc de l’editorial explicant què és el que us fa venir tantes ganes de llegir el llibre o si has assistit a alguna de les presentacions que han fet al llarg de la gira de presentació.

Si voleu conèixer aquesta història de dos germans immersos en el món de la música i la fama podeu llegir el primer capítol aquí.

 

Anuncis

2 responses to “Bromera sorteja un exemplar signat de ‘Play’

  1. A mi hem fa venir tantes ganes de llegirme aquest llibre perquè, primer: Javier Ruescas es el meu escritor preferit, no nomès per la seva manera d’escriure, sinó per la seva personalitat i la seva manera de ser i fer el que li agrada i no mirar el que pensen els altres…
    Segona: tenía previst anar a la presentació de Barcelona, pero hem va sortir un inprevist i vaig tenir que anular el viatge.
    Tercera: es el meu primer concurs per a un llibre, i penso que PLAY es un bon llibre per a començar a participar en concursos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s