Empúries edita La vacant imprevista, de J.K Rowling

La vacant imprevista, o The casual vacancy, ha estat una de les novel·les que més expectativa ha creat en els darrers temps. Doncs bé, la primera novel·la per adults de J.K. Rowling arribarà a les llibreries catalanes el proper 19 de desembre de la mà d’editorial Empúries, i ho farà alhora que l’edició en castellà i l’edició en ebook.

La primera edició consta d’un tiratge de 30.000 exemplars, una xifra gens menyspreable a sector català. Però la veritat és que el llibre ha estat un èxit de vendes mundial, amb més d’1 milió d’exemplars venuts en llengua anglesa en només tres setmanes. A més, el llibre ja és un bestseller als EEUU, Nova Zelanda, Irlanda i Austràlia, i està previst que es publiqui en 43 idiomes. Tenint en compte tot això, i el fenomen que va suposar la saga de Harry Potter, crec que el llibre tindrà també aquí l’èxit assegurat. A més, la publicació tindrà lloc just abans de les vacances de Nadal, i té molts punts per convertir-se en un dels regals estrella.

M’agrada que Empúries hagi conservat la coberta de l’edició original. És molt britànica, i molt diferent al que es fa al nostre país. A més crec que és una coberta molt intrigant i atractiva.

Als països on ja es va publicar, l’obra ha suscitat comentaris molt positius de mitjans com l’Observer, el Daily Express, The mirror o de The Wall Street Journal. La veritat és que quan van sortir les primeres notícies de la nova obra de Rowling no sabia que pensar, però ara se m’ha despertat “el gusanillo” i ja tinc ganes que surti a la venda per tenir el meu exemplar!

Sinopsi:

La història d’aquesta primera obra de Rowling per a adults se situa a Pagford, un poblet imaginari del sud-oest d’Anglaterra on la mort sobtada d’un regidor desferma una pugna ferotge entre les forces vives del poble per aconseguir el lloc del difunt, factor clau per resoldre un antic litigi territorial. L’idíl·lic poblet de Pagford no és pas el que semblava a primera vista…

Anuncis

One response to “Empúries edita La vacant imprevista, de J.K Rowling

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s